No problem

2012.10.11. 20:08

Na szóval, egész jó dolog ez a komolyság, nem rég óta próbálkozom vele, de úgy érzem, mintha évek óta csinálnám. Amúgy észrevettétek hogy mindenki kurvára leszarja ha jó történik veled? Na de ha már valami gáz sztori, egy baklövésed, vagy egy bonyolult dolog amibe belekavarodtál... na! Azt már egy percen belül mindenki tudja. Ez van.

Fú, basszus. Az énekkarral fellépünk a Prima gálán, hát... jujj. Mi, mint friss tagok, nem tudom hogy fogjuk bírni. Ott fogom összeidegeskedni magam, és remélem nem állít be minket első sorba, mert azért mégis, ez egy színvonalas esemény, gáz lenne, ha az elöl állók nem tudnák a dalokat. Mert hát valljuk be, itt nem tanuljuk meg őket szépen, majd mi megoldjuk egyedül. Bizony. Nincs gyerekeskedés, hogy "az ott milyen hang" , max mi kérdezzük, hogy "most hol a faszomban járunk", de végül is a próbák tetszenek, az egésznek van egy felszabadult hangulata, és ez az ami ebbe a retek iskolába kell.

Zsuzsi kapott a kedves és segítőkész rendőrségtől egy levelet, hogy a sulis pénz- és telefonlopások esetét felfüggesztették. Megint megúszta a kis genyó. Melyik lopkod????? Tekerném ki a nyakát...

Slender gyerek (Vencel) elkísért az ebédlőig, már másodszor, csak most nem velem senki, "édes kettesben" lejtettünk végig az utcán: P Egyébként nem is 7.-es, hanem 8.-os. Kicsit eltévesztettem a házszámot. Nem baj. Egyébként ötödik órában a művházba mentünk Rákász Gergely koncertre, felvettem a szemüvegem, mondom most Vencel tuti elhúzza a száját... csak szeretnéd Rella, azt mondta, jó a szemüvegem. Hopp. Nem jött be. Egyébként Rákász Gergely szépen játszott, feltett egy kérdést, három dal közül lehet majd a facebookján szavazni, hogy melyiket játszotta nekünk. Hát, én az első két akkordnál megmondtam, hogy az a Diótörő...

A mai nap egész rövid volt, elmaradt az utolsó két órám.

A bejegyzés trackback címe:

https://kamaszok-enisazvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr604833500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása