Sulikezdés

2012.09.03. 14:00

Kedves hazai, kaotikus pályán futó, és kedves szebb vizekre evezett barátaim!: )

Mivel 9.-től a tanulás keményebb lesz, nem lesz időm felrakni minden nap az aznap történteket, így a megoldás az lesz, hogy hétvégén rakom fel a blogomra a héten történteket. Így én is jól járok, meg ti is: )

Egyébként a pólón nem olyan nyomi, csak hát mégis... egyenpóló? Könyörgöm! Egyenruhát inkább hordanék, mint az angol iskolákban. Akkor tényleg leszarnám, de ÍGY???

Holnap suli. Megkaptuk az iskola legszarabb fizikatanárját(el akarták venni tőle a fizikát, olyan szar  - arról a valakiről van szó, aki amikor egyszer megborotválkozott, az összes lány utána nézett: P) A matekot a lenti infócsoport tavaly infótanárja fogja tanítani, az infót meg valami pali. Föcit az, akire számítottunk, P-vel kezdődik, és mindig Zsoltikázik. neveket nem véletlenül írok, mert hát mégis csak egy nyilvános helyen vagyunk, és akinek szól az üzenet, megérti: )

Szóval. A hét eseményei hét végén várhatóak, Zselyke! Az álnevek listáját a megfelelőikkel msn-en küldöm, majd továbbítsd Blankának: ))

Hát, megint egy év... egy kemény év lesz. Az osztályunkba jött két lány, egy Rella - de jó, hárman leszünk-.-" én leszek a harmadik... a másikat meg Rozinak. Szimpatikusnak tűntek, láttam őket a tankönyvosztáson, Tamara már összebarátkozott velük. Persze tőle nem is vártam mást...: P

Mindenkinek jó sulikezdést és szép évet kívánok!: )

A bejegyzés trackback címe:

https://kamaszok-enisazvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr644746950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása